Let 3 najgledaniji na službenom YouTube kanalu Eurosonga! Prlja na presici poslao žestoku poruku: Zaustavite jeb… ratove bilo gdje, bilo kad

Screenshot: Youtube

U prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnje Eurosonga natjecalo se 15 zemalja, a nastupi svih izvođača su objavljeni i na službenoj YouTube stranici ovog najpopularnijeg glazbenog natjecanja.

Nastup našeg Leta 3 i njihova izvedba pjesme “Mama ŠČ”, s kojom će nas predstavljati i u finalu u subotu, ima najviše pregleda na ovom kanalu.

Let 3 na službenom YouTube kanalu ima 460 tisuća pregleda i na prvom je mjestu, dok ga slijedi predstavnica Izraela Noa Kirel čija izvedba pjesme “Unicorn”.

”12 bodova iz Njemačke. Ovo previše dobro sažima moje (možda i europske?) osjećaje prema određenim državnim čelnicima. Prsti me bole koliko sam glasao za njih! Ovo je najgledanija pjesma prvog polufinala, prestigli su zemlje koji su bili favoriti poput Švedske, Finske, Norveške. ŠČ je zakon! Kao što sam obećao! Glasao sam za Hrvatsku! Pozdrav iz Latvije! Moj ovogodišnji pobjednik! Apsolutno zlato na toliko razina. To je umjetnost! Šaljem ljubav iz Izraela. Moram priznati da mi se ova pjesma svidjela, nije mi bila top kad je prvi put najavljena, ali sada je ne mogu prestati pjevati, veliki poljubac iz Ujedinjenog Kraljevstva”, samo je dio reakcija ispod pjesme “Mama ŠČ” s kojom nas je Let 3 odveo u finale Eurosonga nakon duže vremena.



Nakon nastupa na konferenciji za medije Zoran Prodanović Prlja poslao je snažnu poruku.

Prlja je rekao da pokušavaju učiniti ovaj svijet boljim mjestom za sve.

“Naša mala glupa, ali jako pametna pjesma na neki je način antiratna jer vjerujemo i sigurni smo da nema pobjednika u ratovima. Svi su žrtve. Tako da, molim vas, zaustavite jeb… ratove bilo gdje, bilo kad”, poručio je Prlja, što je dočekano aplauzom.

Dodao je da, kao što u ratovima nema pobjednika, u natjecanju za pjesmu Eurovizije nema gubitnika.

“Čestitamo umjetnicima koji se nisu kvalificirali. Niste gubitnici, vi ste naši prijatelji”, rekao je Prlja.

Rekao je kako su ponosni što nisu razočarali hrvatsku publiku koja je vjerovala u njih i da će ući u veliko finale.

 

Komentari