Lidija Bačić progovorila o majčinstvu, iznenadila odgovorom: ‘Bit će to brzo’

Foto: Instagram

Splitska pjevačica Lidija Bačić Lille, o svom privatnom životu nerado govori u javnosti, pa tako nije poznato je li ili nije u vezi, no posljednjim intervjuom za magazin Cafe dala je naslutiti kako bi se voljela skrasiti.

Lille je za naslovnicu spomenutog magazina pozirala kao nedavno Kim Kardashian u blagdanskoj kampanji za svoj brend Skims. U oskudnom modnom izdanju i s klizaljkama kao glavnim modnim dodatkom, pjevačica je otvorila dušu i iskreno priznala da se vidi u ulozi majke i to vrlo brzo.

 



“Vidim se kao majka, jako volim djecu”

“Vidim se kao majka, jako volim djecu. Bit će to brzo, sigurno neću još dugo čekati”, rekla je 38-godišnja pjevačica.

Usprkos želji za majčinstvom, pojasnila je kako još uvijek ‘čeka da joj se dogodi ona prava ljubav koja će promijeniti njezin svijet i prioritete’.

“Ne bih se bavila politikom i birala strane”

Inače, Lille nam je u ranijem intervjuu potvrdila kako je rodbinski vezana s političarem Brankom Bačićem, no da ga osobno ne poznaje, a kada je u pitanju politika, sama ju prati koliko mora.

“Ne vode nas u dobrom smjeru, tu smo i sami krivi. Ako nam nešto ne odgovara, pobunimo se. U svijetu i zrelim demokracijama ljudi se bore za svoja prava, često i prosvjedima na ulicama, a kod nas se na ulice izađe samo kad nogometaši ili Janica donesu medalju”, komentirala je tada Lille naše političare.

Upitana bi li pjevala u kampanji neke političke stranke ili političara, bila je vrlo jasna. “Ne bih se bavila politikom i birala strane. Glazbenici su zabavljači koji raduju ljude, mislim da na tome treba ostati. Kad vidim neke snimke mojih kolega iz prošlih kampanja, drago mi je što to ne radim”, zaključila je pjevačica.

Komentari