Ljubav koja traje već 17 godina, ali tajnovita ljepotica ne voli se pojavljivati uz slavnog sportaša, navodi da za to ima jako dobar razlog

Rafael Nadal i Maria Francisca Perello u braku su od 2018. godine, a ona mu je velika podrška na teniskim terenima, ali i van njih.

Jedan od najboljih tenisača svijeta Rafael Nadal ostvario je novi veliki uspjeh osvojivši Autralian Open, u čemu mu je i ovaj put velika podrška bila lijepa supruga Maria Francisca Perello koja se s njim zapravo rijetko pojavljuje u javnosti.

35-godišnji Nadal i 33-godišnja Maria vjenčali su se 2019. i to nakon 14 godina veze, a iako je ona prva s kojom proslavi svaku svoju pobjedu, izbjegavanje svjetla reflektora i pozornosti joj poprilično dobro ide.

Maria, poznatija kao Xisca, radi u osiguranju i diplomirala je poduzetništvo, a ujedno je i projektna direktorica u Fondaciji Rafa Nadal, koja promovira osobnu i društvenu integraciju i razvoj djece i mladih kroz sport u Španjolskoj i Indiji. Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s tenisačem 2005., no poznavali su se mnogo godina ranije.



Vijest o zarukama objavili su u siječnju 2019. godine, a vjenčali su se u listopadu iste godine. Raskošna je svadba održana u dvorcu La Fortaleza na španjolskom otoku Mallorca, gdje se Nadal rodio, a među 350 gostiju bili su i slavni glumci Tom Hiddleston, Olivia Colman i Hugh Laurie.

Xisca je u jednom od rijetkih intervjua objasnila zašto je odlučila ne dolaziti na većinu teniskih mečeva svog muža. Naime, istaknula je da želi sačuvati njihov odnos i da mu ne bi htjela poremetiti koncentraciju prateći ga svugdje.

“Treba svoj prostor kada se natječe i sama ideja da se povlačim tamo i čekam ako me slučajno zatreba u kojem trenutku zamara me. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Da ga pratim svugdje, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali”, zaključila je.

Nadal je inače nedavno istaknuo kako može zamisliti sebe u ulozi oca, no on i supruga čekaju da završi tenisku karijeru kako bi se u potpunosti mogao posvetiti obitelji.

Komentari