LOŠE VIJESTI! Veliki gubitak u Cecinoj obitelji: ‘Ovo je bolan trenutak za sve nas…’

Foto: Instagram

Nogometaš srpske reprezentacije i španjolske Seville, Nemanja Gudelj, u ponedjeljak je na Instagramu svojim pratiteljima objavio tužnu vijest da je njegova djevojka, Anastasija Ražnatović, u petom mjesecu trudnoće izgubila dijete.

“Sada imamo loše vijesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo govoriti. Na našu veliku žalost, Anastasia i ja izgubili smo bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali će naša ljubav i ovo pobijediti,” rekao je Gudelj.

Jučer se o svemu oglasio i Nemanjin brat, Dragi, koji je u svojoj priči na Instagramu objavio dirljivu posvetu bebi.



“Znam da će nas ona gledati,” napisao je Dragi uz fotografiju na kojoj pozira sa rukom dignutom prema nebu, a uz posvetu je dodao emotikone anđela i srca. Prema pisanju srpskih medija, Anastasija se nakon obiteljske tragedije iz Španjolske vraća u Beograd.

“Budući da prolazi kroz jako teško razdoblje, želi malo vremena provesti s obitelji. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da joj se srede papiri potrebni za život u Španjolskoj. Sad kad je gotovo, može doći kući kad god poželi. Treba joj mir pa je ugasila svoj Instagram profil i povukla se iz javnosti. Nemanja je sve vrijeme uz nju i on joj je najveća podrška,” kaže izvor blizak paru.

Anastasijina majka, estradna zvijezda Ceca Ražnatović, nakon objave je na snimanje showa ‘Zvezde Granda’ došla vidno utučena i odjevena u crninu. Novinarima nije htjela davati nikakve izjave.

Nemanja i Anastasija inače su u vezi nešto više od godinu dana, a u medijima se često pisalo o lošim odnosima između srpske pjevačice i Nemanjine obitelji. Za vrijeme Svjetskog prvenstva, Anastasija je navodno poludjela jer se nogometaš dan uoči proslave njihovih osam mjeseci veze susreo sa svojom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, ali ne i s njom, što mu je ona itekako zamjerila.

 

 

Komentari