Maja Šuput progovorila o najtežem periodu u životu: ‘Nakon toga više ne možeš biti normalan’

Screenshot: Youtube

 Maja Šuput osim što niže hit za hitom, iza sebe nakon nastupa ostavlja tisuće oduševljenih fanova. Na društvenim mrežama jedno je od aktivnijih lica, a donedavno smo ju mogli pratiti kao članicu žirija u showu Supertalent.

Za potrebe tih emisija, kao i mnogih drugih, u pomoć joj je priskočio stilist Marko Grubnić. Popularno zvan Modni mačak, Grubnić sa Majom njeguje ne samo dugogodišnje prijateljstvo, već i poslovnu suradnju. A upravo Maja mu je bila gošća u novom izdanju videoserijala ‘Dreskod’, gdje je razgovarala o brojnim temama.

Kako je mnogi smatraju, ova kraljica zabavne glazbe u Hrvata ne krije koliko je sretna posljednjih godina. Sa fanovima redovno dijeli trenutke iz obiteljskog života, gdje je u fokusu često njen sin Bloom. No iako joj život trenutno obiluje luksuznim putovanjima i opuštanjem, Grubniću je otkrila kako ju je jedan događaj posebno promijenio.



‘Neke stvari nisu prirodne, poput toga’

“Tatina bolest. To je bio trenutak kada više nisi dijete nego si osoba, koja se mora brinuti za obitelj. Trajno i godinama sam se bojala toga, ali morala sam ići dalje, nisam imala izbora. Neke stvari u životu nisu prirodne, poput toga. Nije prirodno da ostaneš već u dvadesetima bez roditelja”, opisala je Maja, sjedeći nasuprot Grubniću, prenosi Dnevno.hr.

“Nakon toga više ne možeš biti normalan. Nije da sam sad baš išla kod psihijatra, ali postoje ljudi koji se iz nekih stvari ne mogu izvući nego to doživotno djeluje na njih. Kad god vidim da je netko negdje imao moždani udar, momentalno mi nije dobro i počnem se tresti”, istaknula je pjevačica, opisujući taj posebno težak period.

Maja Šuput objavila sretne vijesti, reakcije pristižu sa svih strana: ‘Čekamo, obožavam te’

Podsjetimo, njen otac bio je Boris Šuput, uspješan estradni menadžer. Između ostaloga, bio je zaslužan za karijere imena kao što su Mate Mišo Kovač, Renata Končić Minea te Jasmin Stavros. Nažalost, od moždanog udara nakon teške prometne nesreće 2002. godine nikada se nije u potpunosti oporavio, te je naposlijetku preminuo 2018. godine.

Komentari