Mamić objavio sliku sa 27 godina mlađom djevojkom: Zajedno plove Jadranom

Damir Krajac / CROPIX

Nekadašnji prvi čovjek Dinama, kontroverzni Zdravko Mamić, često je viđen gost u medijima. Već godinama uspijeva se držati izvan ruku hrvatskog pravosuđa, a ove godine krenula su šuškanja kako je u vezi sa 27 godina mlađom djevojkom.

Riječ je o Jeleni Planinić, koja se prema glasinama upravo zbog Zdravka razvela od supruga Dine, čije prezime i dalje nosi.

Znakovito bijelo srce
Sada je upravo Zdravko ponovno potaknuo nagađanja o romansi sa Jelenom. Putem svoje Instagram priče podijelio je fotografiju na kojoj mu na gliseru društvo pravi upravo Jelena, koju je i označio na fotografiji. Uz to je dodao i emotikon bijelog srca, iz kojeg se može iščitati kako je uistinu zaljubljen.

Jelena je ranije ove godine objavila zajedničku fotografiju sa Zdravkom, koja je u međuvremenu izbrisana. Na njoj su izgledali veoma zaljubljeno, sjedeći na rubu stijene dok su se iza njih prostirala zelena polja.



Službeno je još uvijek u braku
Prema napisima domaćih medija zajedno su kupili stan u Mostaru koji uređuju za zajednički život. Nagađalo se čak i da su u tajnosti stali pred oltar te da su u vezi već tri godine.

Podsjetimo, Zdravko se navodno prije više od godinu dana razveo od supruge Marine, s kojom ima kćeri Ivu i Luciju. Razvod nikada nije potvrđen te su oni zakonski i dalje vjenčani. Prije Marine je bio u braku sa Nadom, s kojom je pred oltar stao sa samo 21 godinom.

No ubrzo nakon vjenčanja par se odlučio rastati. Budući da Zdravko potječe iz tradicionalne obitelji u kojoj se ne gleda lijepo na razvod, pomirio se sa Nadom te ponovno vjenčao. Međutim ni drugi pokušaj nije upalio, a njihovom konačnom prekidu navodno je kumovalo njegovo ‘švrljanje’.

 

Komentari