Marino iz ‘Života na vagi’ nije oduševio žiri Supertalenta: ‘Nema raspadanja kad si na pozornici, je l’ ti jasno’

Foto: Privatni album

29-godišnji Marino Marušić zapjevao je pred žirijem u petoj epizodi nove sezone Supertalenta, no mnogi ga se još sjećaju kao bivšeg kandidata četvrte sezone Života na vagi, gdje su gledatelji napeto pratili njegovu romansu s kandidatkinjom Sarom Sitarić.

Par je u međuvremenu prekinuo, a kako je Marino priznao, sa Sarom se danas više gotovo uopće ne čuje.

“Upoznao sam Saru i zbližili smo se jako, ali eto, nažalost, ta veza je završila, nekako su nam se putevi razišli. Gotovo da se nikada ne čujemo. Ostao sam u dobrim odnosima sa svim kandidatima, ali ne viđamo se baš često jer smo dosta udaljeni jedni od drugih, svatko ima svoje brige i borbe u životu”, rekao je.

Nije oduševio žiri Supertalenta
Kako je objasnio, na Supertalent se nije prijavio sam, nego ga je prijavila majka.



“Nisam znao iskreno, ali što ću sada, da ne budem kukavica morao sam probati, pa da vidimo dokle ću dogurati”, rekao je.

Marino je na audiciji otpjevao pjesmu Zdravka Čolića, no zbog treme mu je glas počeo podrhtavati te je napravio niz grešaka, što je rezultiralo s četiri crvena gumba žirija.

“Jako si simpatičan, veseo. I netko tko izabere Čolića i ‘Ti si mi u krvi’, ja sam pomislila da ćeš pomesti, ne možeš pjevati ‘Ti si mi u krvi’ ako za to nisi spreman. I scenski – kakvo popravljanje gaća, hlača. I meni nekad kosa visi, trepavica mi otišla, pukao mi nokat, ali ja sam ono, ajmoo, glumi. Kad ti je loše, dobro ti je kad te zub boli dobro ti je, nema raspadanja kad si na pozornici, je l’ ti jasno”, poručila mu je Maja.

Video možete pogledati OVDJE

 

Komentari