Milica Dabović šokirala izjavom: Širila sam noge stalno, davala, voljela

Foto: Instagram

Milica Dabović, proslavljena srpska košarkašica koja je nekoć nosila dres Novog Zagreba, poznata je po kontroverznom ponašanju, a najnovijim intimnim priznanjem šokirala je sportsku, ali i širu javnost.

“Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, voljela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene doslovno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac”, počela je Dabović svoju ispovijest za Novu.rs.

“Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i učim iz dana u dan. Kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dvije ruke i dvije noge, a igrao si samo košarku i naprave ti pakao od života, onda drugačije razmišljaš. Bih li sada isto ja to radila, ne bih. Jesam li ja danas takva? Nisam”, dodala je košarkašica.



Rekla je i da smatra da, ako muškarcu ne udovoljiš u braku, on će naći drugu. “A imaš i to, ako im ne daš prvi put, on će otići i i naći će drugu. Naći će nekog gdje će se isprazniti”, kazala je.

Podsjetimo, Dabović je u dresu reprezentacije osvojila Europsko prvenstvo 2015. godine, a godinu dana kasnije i srebro na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Za Novi Zagreb potpisala je 2013. godine, no u Hrvatskoj se nije dugo zadržala.

 

Komentari