Mlada voditeljica HRT-a preko noći maknuta iz studija, konačno je poznat i razlog

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Malo tko na malim ekranima nije primijetio mladu Slavonku Nikolinu Ćosić (29) koja je prije godinu i pol dana postala zvijezda podnevnog Dnevnika HRT-a.

Rođena Osječanka na Hrvatskoj televiziji radi od svibnja 2019. i jedna je od najmlađih u redakciji Informativnog programa, a gledatelje je osvojila šarmom i ugodnom bojom glasa.

Tim više čudi što Nikoline već neko vrijeme nema u studiju Dnevnika, a slična se situacija dogodila i kad su u travnju prošle godine još jednu mladu TV zvijezdu, Andreja Rašljanina, šefovi na Prisavlju makli iz studija i poslali na teren.

No što se zapravo dogodilo s Nikolinom? Prema pisanju Slobodne Dalmacije, ona odnedavno radi isključivo na terenu odakle ima i javljanja uživo, a u studiju je nema jer se za nju nažalost nije pronašlo mjesta.



Naime, odnedavno središnji Dnevnik vodi Nika Marjanović Zulim, s kojom su na javnoj televiziji poprilično zadovoljni, te su je i odlučili zadržati na ekranu (Nika je u početku tek privremeno uskočila kako bi mijenjala kolege koji su bili na bolovanju). Njenim zadržavanjem u Dnevniku iz igre je ispao i Branko Nađvinski, pa tako središnji Dnevnik u 19:00 sati kao i onaj večernji nakon Otvorenog trenutno osim Nike vode Marta Šimić Mrzlečki i Đurica Drobac.

Ovo preslagivanje dovelo je i do promjena u podnevnom Dnevniku gdje su čelni ljudi Prisavlja odlučili zadržati Igora Dunaja te staviti Gorana Brozovića i Damira Smrtića. Samim time više nije bilo mjesta i za Nikolinu Ćosić, piše Slobodna Dalmacija.

Komentari