‘Moj dečko se ne briše nakon velike nužde. Kad je rekao zašto mislila sam da se šali’

Twitter

Djevojka se požalila na društvenoj stranici Reddit kako je otkrila da se njezin dečko ne briše toaletnim papirom nakon obavljanja nužde, čime je ona zgrožena, pa molila je članove da joj daju savjet treba li se suočiti s njim oko toga, piše Podravski.hr 

“Često zavirim na Reddit jer ovdje nalazim smiješne i korisne stvari. Moj dečko nikada ne čita objave ovdje pa mu ja prepričam što sam pronašla. Tako sam mu ispričala o jednoj objavi koju sam nedavno pročitala gdje je djevojka napisala kako je otkrila da njen dečko ne koristi toaletni papir nakon velike nužde pa ima prljave gaće. Očekivala sam da će i njemu ta priča biti smiješna i odvratna koliko je i meni bila no on me samo blijedo gledao i rekao kako su mu gaće prljave ‘jer ne jede dovoljno vlakana’. Ostala sam osupnuta, na trenutak mi ništa nije bilo jasno”, napisala je 21-godišnjakinja u svom komentaru.

Mislila je kako se njen dečko šali jer joj voli to raditi, ali on je bio potpuno ozbiljan.

“Pitala sam ga znači li to da se ni on ne briše na što mi je odgovorio kako ima dobru prehranu pa nema potrebe za time. Nastavila sam inzistirati kako bez obzira na prehranu uvijek ima nekih ostataka nakon obavljanja nužde i kako je bitno obrisati se (ili oprati, a on ne radi ni jedno), no samo se naljutio na mene i rekao kako očito trebam uzimati vlakna u obliku dodataka prehrani jer mi je stolica premekana”, nastavila je.



Kaže kako je htjela sve to pustiti no idućeg dana njezin 28-godišnji dečko došao je kući s dodatkom prehrani koji sadrži vlakna.

“Poludjela sam kada sam vidjela što mi je kupio. Ne mogu zaboraviti to što je rekao i gadi mi se pomisao da se ne briše. Spavali smo zajedno svega dva puta od tada, ali mi je bilo grozno jer sam samo razmišljala o tome kako ne koristi toaletni papir. U njegovu obranu, nisam osjetila da smrdi, vjerojatno zato što se ipak otušira navečer, no što vi mislite? Da ga suočim s time ili da pokušam prijeći preko svega?”, očajna je djevojka.

Komentari na njezinu objavu su uglavnom išli njoj u prilog i većina ljudi se složila kako joj je dečko odvratan i kako bi trebao ili koristiti toaletni papir ili se barem oprati nakon što obavi nuždu, prenosi Podravski.hr 

Komentari