Momčilo Otašević progovorio o detaljima razvoda: ‘Prvo sam pomislio da je smak svijeta, međutim…’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (33), poznat po ulozi Janka Gotovca u popularnoj seriji “Kumovi”, otvorio je dušu o svom razvodu od kolegice Jelene Perčin (42). Par je proveo pet godina u braku i zajedno podižu dvoje djece, petogodišnju kćer Mašu i trogodišnjeg sina Jakšu. Vijest o njihovom razvodu za medije je potvrđena u siječnju.

Naime, Momčilo je sada priznao da su mu djeca, prijatelji i posao bili ključni u procesu emotivnog ozdravljenja nakon razvoda te da mu nije bilo lako krenuti ispočetka.

‘Shvatio sam da je možda tako i bolje’
“Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao”, otkrio je Momčilo za Gloriju.

Foto: Screenshot/ Televizija E

“Nisam imao puno vremena za očajavanje. Danas se trudim misliti pozitivno i organizirati se što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu”, kazao je glumac.



Momčilo je priznao da s djecom provodi koliko god mu to dopuštaju njegov natrpani raspored i druge okolnosti. Momčilo uz ulogu Janka u seriji “Kumovi”, glumi i u predstavama i filmovima.

“Najveće zadovoljstvo predstavlja mi boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može trčati i skakati. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori. Trudim se njegovati njezinu radoznalost i hiperaktivnost, najmanje dva puta tjedno idemo skakati na trampolinu ili na penjanje.

Foto: Tonci Plazibat/Cropix

Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo se igrati u park. U autu držim rekete za tenis, stolni tenis i badminton, i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet”, ispričao je.

 

‘Postoji mogućnost da napravim nešto pogrešno’
Dodao je i da jedva čeka zimu jer ove godine planira naučiti kćer skijati.

“Obožavam skijanje i mogu reći da sam u tome baš dobar. Sigurniji sam na snijegu nego u glumi, u kojoj uvijek postoji mogućnost da napravim nešto pogrešno, dok mi se na skijama to još nije dogodilo”, priznao je glumac.

Podsjetimo, Momčilo Otašević i Jelena Perčin zbližili su se na setu serije “Zora dubrovačka” 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su zajedno snimali seriju “Kud puklo da puklo” 2016. godine.

Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. rodio im se i sin Jakša. Jelena je početkom godine medijima potvrdila da se razvode, a Momčilo se dosad o toj temi nije htio oglašavati.

Jelena već ljubi drugoga?
Nakon što su prošli tjedan krenule glasine kako domaća glumica, 42-godišnja Jelena Perčin ljubi 48-godišnjeg skladatelja i glazbenika Antu Gelu. Naime, glazbenik je nedavno nastupao u splitskom klubu Antique te se tada šuškalo da se Gelo družio s glumicom Jelenom Perčin i djelovali su prisno, pisala je Slobodna Dalmacija.

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

“Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split malen grad, svi se znaju, a i mjesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili tko je s njom.

Povukli su se u stražnji dio kluba tako da se nisu ni isticali previše,” kazao je za Slobodnu Dalmaciju izvor koji ih je vidio ondje i kako klub napuštaju zajedno, a navodno se i u zagrebačkim kuloarima u posljednje vrijeme sve više šuška o bliskosti glazbenika i glumice.

Komentari