MOMČILO U SUZAMA! Nakon rastave progovorio o sinčiću: ‘Obično imam naviku javiti mu se…’

Foto: Screenshot/ Televizija E

Nakon vijesti da se rastaje od glumice Jelene Perčin, mnogi su čekali trenutak kada će o istoj progovoriti i crnogorski glumac Momčilo Otašević s kim glumica ima dvogodišnjeg sinčića Jakšu i četverogodišnu kćerkicu Mašu.

Naime, za televiziju E voditelj je spomenuo upravo glumčevog sinčića, što je glumcu bilo prebolno te se slomio u suzama.

 

“Rastužio si me jer obično imam naviku javiti mu se kada dolazim. Hodam po kući, držim male prste i učim ih da naprave prve čvrste korake”, kazao je Momčilo u kratkom isječku u emisiji novoosnovane crnogorske televizije E, a cijeli intervju bit će prikazan u nedjelju 15. siječnja..



Podsjetimo, Momčilo i Jelena su se zaljubili su se na setu serije “Kud puklo da puklo” 2015., a vjenčali tri godine poslije na intimnoj ceremoniji. U braku su bili pet godina.

Story je objavio tvrdnju svog izvora o tome kako je uzrok njihove rastave treća osoba, splitska glumica Ana Uršula Nehajev, a navode da je između nje i Otaševića zaiskrilo na snimanju serije “Kumovi”. Glumica je nedavno dospjela u medije nakon incidenta s Flixbusom, prenosi Dnevno.hr

 

Komentari