Nakon drame oglasila se Severinina majka! Marijana sve radi u dogovoru s Milanom Popovićem?

Tomislav Kristo / CROPIX

Nakon Severininog uhićenja na zagrebačkom aerodromu koje se odvilo jutros oko 12 sati zbog neprimjerene prepirke sa sestrom Marijanom Popović, oglasila se njihova majka Ana koja je stala na pjevačičinu stranu.

‘Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!’, izjavila je Ana Vučković za Jutarnji.hr

Naime, prema tvrdnjama Marijane Popović, Severina se okomila na nju i to pred majkom Anom te je njihov verbalni okršaj prešao u šamaranje i hrvanje po cijelom stanu. Cijela drama dogodila se u jedan sat poslije ponoći, a susjedi su potvrdili da se iz stana čula buka.

Severinin izvor tvrdi da je Marijana lažno prijavila sestru te da je ona ta koja je napala pjevačicu te joj nanijela ozlijede, a potom je počela lupati na vrata stanarima zgrade te se bacati po stubištu kako bi se samoozlijedila.



Također, izvor blizak Severini objašnjava da Marijana sve to radi u dogovoru s pjevačičinim bivšim partnerom Milanom Popovićem te da za to postoje dokazi u obliku izjave koju je ‘Kralj bakra’ dao Centru za socijalnu skrb u Zagrebu.

‘Ne želim komentirati insinuacije i netočne navode, ali želim skrenuti pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dijete živi sa mnom i mojom obitelji u jednom mirnom, stabilnom i sigurnom okruženju’, poručio je Popović Jutarnjem listu nakon što su ga kontaktirali da komentira svađu među sestrama Vučković.

Komentari