“NAPOKON SKUPA” Domenica objavila fotografiju s prijateljicama: Trudna Hana u prvom planu

Foto: Instagram

Djevojke su pozirale u prirodi u sasvim ležernim kombinacijama. Odjenule su traperice i bijele majice, a u prvom planu bila je trudna Hana, prenose 24sata

Imamo puno razloga za slaviti, ali napokon skupa, pohvalila se pjevačica Domenica Žuvela (29) koja se ovih dana družila s prijateljicama, među kojima je bila i Hana Huljić Grašo (31).

Djevojke su pozirale u prirodi u sasvim ležernim kombinacijama. Odjenule su traperice i bijele majice, a u prvom planu bila je trudna Hana.

Hana Huljić
Foto: Instagram

Djevojke su Grašinu suprugu zagrlile oko struka i tako sakrile njezin trbuščić. Taj je detalj odmah prokomentirala i Domenicina pratiteljica.



– Sakrili ste Hanin trbuščić. Hana, što će ti taj šešir na glavi, ljepša si bez njega – napisala je pratiteljica.

Domenica je kasnije objavila i video na kojem se mogao vidjeti i Hanin trbuščić. Otkrila je da su bile na jednoj djevojačkoj zabavi.

Veza glazbenika Petra Graše (46) i Hane, otpočetka je pod povećalom javnosti. Sudbonosno ‘da’ izrekli su u veljači u Splitu, a ponosni tata Grašo tada je otkrio kako će Hana na ljeto roditi kćer. Njezino je ime dosad bilo nepoznanica, no RTL Exkluziv doznao je kako će se djevojčica zvati Alba.

 

Komentari