Naš poznati glazbenik iznenada završio u bolnici, morao otkazati dugoočekivani koncert

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Glazbenik Alen Vitasović (55) ove je subote 11. studenog trebao održati koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo u povodu jubileja svoga rada i proslave 30 godina karijere, no koncert je ipak odgođen za siječanj.

Puljanin je zbog lošeg zdravstvenog stanja bio prisiljen otkazati slavljenički koncert, piše Direktno.hr.

“Zdravlje je stabilno. Dobro sam, ali opet sam imao zdravstvenih problema. Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put. Hvala doktorima i sestrama u pulskoj bolnici”, rekao je za Story ne otkrivajući konkretan problem pa optimistično dodao što sve priprema za publiku.

 



“Spremio sam sebe, punog sebe, kao i uvijek. Ponosan sam na ovu veliku obljetnicu jer je zaista teško toliko dugo uspješno trajati. Normalno, svirat ćemo starije evergreene, ali i potpuno nove pjesme s 12. albuma koji upravo završavam. Imam savršen bend, možda ponajbolji u državi, uživam svirati s njima”, poručio je glazbenik koji je popularizirao istarsku čakavštinu hitovima ”Jenu noć”, ”Ja ne moren bež nje”, ”Ja ne gren” i mnoge druge.

Ipak, najdraži su mu uspjesi nagrada Porin i pobjeda na Splitskom festivalu hitom ”Bura”. U razgovoru je kazao kako je na pozornici u drugom svjetlu, a izvan nje je samozatajan, sramežljiv i ne druži se poslije nastupa. Priznao je da ne vodi brigu o zdravlju, što nikako nije dobro za njega, djecu i obitelj.

“Imam predivnu suprugu, godi mi bračni život”, govori Vitasović koji je u braku s 23 godine mlađom suprugom Eleonorom. Prije deset godina razveo se od prve supruge Sandre s kojom ima dvoje odrasle djece, 28-godišnjeg Ivana i sedam godina mlađu Miju.

Komentari