Ne izlažite se riziku! Od sada svoje zdravlje možete besplatno kontrolirati ‘na daljinu’

e-medikus

Udruga za edukaciju u zdravstvu E-Medikus odlučila je, potaknuta trenutačnim izazovima zdravstvenog sustava i ograničenjima tijekom epidemije COVID-19 virusa, omogućiti besplatno zdravstveno savjetovanje putem virtualne ordinacije. Svi zainteresirani moći će saznati informacije važne za njihovo zdravlje bez izlaganja dodatnom riziku, a posebno važna ciljna skupina ovog društveno odgovornog projekta su kronični bolesnici kojima je sada češće potrebna dodatna podrška.

Kontrola na daljinu

“Želimo osigurati kontrolu bolesti kod kroničnih bolesnika i dostupnost zdravstvenih savjeta na udaljenosti, odnosno biti mjesto gdje će bolesnici potražiti savjet liječnika iz udobnosti svoga doma. Tehnologija nam omogućuje da mnogim ljudima pomognemo bez da se oni sami izlažu opasnosti od zaraze, a ugostit ćemo liječnike različitih specijalizacija koji će u odgovorima na pitanja voditi svakog pacijenta koji zatraži pomoć.” – izjavio je Zoran Milas, predsjednik udruge E-Medikus.

Dnevne teme na portalu predstavljat će vrhunski i priznati liječnicima koji su u stalnom kontaktu s pacijentima, a snimanje predavanja odvija se prema svim preporukama za sprječavanje širenja epidemije. Svi zainteresirani mogu na web stranici https://ordinacija.e-medikus.com/ postaviti pitanje, a na njih će se odgovoriti u razgovoru s liječnicima i ljekarnicima.

E-Medikus je portal za trajnu medicinsku izobrazbu nastao s idejom da se zdravstvenim djelatnicima ponudi novo, naprednije i jednostavnije rješenje za svakodnevnu edukaciju i unapređenje znanja. Udruga E-Medikus je uz partnere i pokretač platforme Dijabetes.net koja dijabetičarima omogućuje besplatnu komunikaciju s liječnicima.



Komentari