Neda Ukraden luksuznu vilu u Imotskom iznajmljuje i papreno naplaćuje: Nema momačkih i djevojačkih zabava

Foto: Instagram

Pjevačica Neda Ukraden duboko je povezana s Imotskim, njenim rodnim mjestom gdje je doživjela svoje prve godine života. U tom prekrasnom gradu, Neda je izgradila luksuznu vilu opremljenu grijanim bazenom, prostranom terasom, besplatnim privatnim parkiralištem i Wi-Fi. Ova vila ima ukupno pet spavaćih soba, prenosi Dnevno.hr

Vila je opremljena raznim sadržajima
Prvi kat vile obuhvaća dnevni boravak, kuhinju, jednu spavaću sobu, kupaonicu i dodatni WC. Na drugom katu nalaze se četiri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Dodatno, na drugom katu nalazi se terasa s prekrasnim pogledom na okolne vinograde, pružajući priliku za uživanje u jacuzziju.

Fotografija objekta iz galerije

Osim toga, vila je opremljena raznim sadržajima kao što su perilica posuđa, pećnica, perilica rublja, mikrovalna pećnica, hladnjak i oprema za roštilj. Ako želite iskusiti život kao poznata “superbaka” u ovom impresivnom prostoru od 310 četvornih metara, Neda nudi mogućnost najma putem platforme Booking, gdje možete vidjeti i fotografije.



Fotografija objekta iz galerije

U blizini vile nalaze se atrakcije Modro jezero na udaljenosti od 2,7 km, crkva sv. Lovre na udaljenosti od 27 km, a najbliži aerodrom udaljen je 41 km. Vila je slobodna za iznajmljivanje od lipnja, a za cijenu jedne noći morat ćete izdvojiti 407 eura, a nakon 25. lipnja cijena se povećava na 423 eura, u srpnju je noćenje 484 eura, a u rujnu cijena pada ispod 400 eura po noćenju.

U opisu stoji i kako kuća nije prikladna za grupe mladih i da ne ugošćuje momačke i djevojačke zabave te zabave sličnog tipa. Po dolasku obavezno je platiti depozit za štetu od 500 eura.

Osim ove vile, Neda je vlasnica tri elitna stana u Zagrebu, Novom Beogradu i Banovom brdu i još jedne vile u Lepetanima u Boki Kotorskoj od 150 kvadrata. U istom mjestu izgradila je prije nekoliko godina zgradu s nekoliko apartmana.

 

Komentari