Nesvakidašnji prizor iznenadio je mnoge: Lepa Brena se kroz Bosnu vozi autobusom

Foto: Instagram

Velika zvijezda bivše države, Lepa Brena, koncertima u Sarajevu započela je turneju naziva ”Imam pesmu da vam pevam”. Na TikToku je osvanuo zanimljiv video u kojem je tiktoker Gorštak Han Pijesak snimio autobus kojim se njezin tim vozi na turneji, a evo kako ga je pjevačica uredila.

Na autobusu je njezin lik u crvenoj haljini, a sa strane autobusa istaknuto je: “Lepa Brena, BiH turneja – Imam pjesmu da vam pjevam.” Podsjetimo, Brena će u Hrvatskoj nastupiti u 12. mjesecu ove godine, 6., 7., 9. i 10. prosinca. Zanimljivim prijevoznim sredstvom pjevačica i njezina ekipa otputovali su i na dva koncerta koja je Brena prethodnog vikenda imala u Sarajevu, a slučajni prolaznici bili su oduševljeni onime što vide, piše Kurir.

Iako njezin potez možda nekima djeluje neobično, on to zasigurno nije jer mnoge svjetske zvijezde odavno imaju svoje autobuse kojima putuju na turneje, a mnoge od njih služe i kao prave kuće na kotačima.

Treba spomenuti, Lepa Brena je na društvenim mrežama objavila fotografije s koncerata u Sarajevu te izrazila zahvalnost publici koja ju je podržala u Zetri.



@gorstak.hp

Ide Brena preko Romanije 🙂 #hanpijesak #lepabrena #sarajevo #drive #concert #zetra #gorstak

♬ original sound – Gorštak.hp

‘Zauvijek zahvalna’

“Teško je riječima opisati uzbuđenje i radost kada poslije 15 godina ponovo pjevati pred sarajevskom publikom. Moja sreća je još veća jer sam uspjela da pjesmom prenesem sva moja osjećanja, ljubav i zahvalnost zbog podrške koju imam od vas svih ovih godina. Zauvijek zahvalna, Lepa Brena”, napisala je.

Foto: Instagram

Od članova publike, kolega i prijatelja je dobila brojne pohvale za održane koncerte, a među njima je i Nina Badrić, koja je napisala: “Jedna je Brena. Karijera vrijedna divljenja.” Brena je imala želju nastupiti u Sarajevu u godini u kojoj se obilježava 40 godina od održavanja Zimskih olimpijskih igara. Tada je pjevala s legendarnim Đorđem Balaševićem. Prisutni su uživali u retrospektivi njene karijere duge više od 40 godina. Pojedini momenti su za nju bili naročito emotivni pa se tako rasplakala tokom izvedbi pjesama “Pazi kome zavidiš” i “Ja nemam drugi dom”. Na sceni su se pojavile i Senidah, Milica Todorović i Ana Bekuta. Turneja “Imam pesmu da vam pevam” krenula je iz Sarajeva, a pjevačica je najavila i koncerte u Brčkom, Prijedoru, Mostaru, Zenici, Laktašima i Tuzli.

Pjevačica otvorila dušu i progovorila o ucjenama i zastrašivanju: ‘To su iznimno opasne situacije’

Komentari