Nikolina Pišek komentirala Matanića i optužbe za seksualno uznemiravanje: ‘Govorim iz prvog lica’

Screenshot: Instagram

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek jedno je od istaknutijih imena u medijima. Osim što je pozornost privlačila svojim pojavljivanjem na ekranima, to je činila i događajima iz svojeg privatnog života. Također vodi aktivan život na društvenim mrežama, gdje sa fanovima često dijeli razne misli i atraktivna izdanja.

Ovoga puta, međutim, pridružila se mnogim imenima koja su se oglasila o jednom slučaju. Riječ je, naravno, o redatelju Daliboru Mataniću i optužbama za seksualno uznemiravanje. Svojom posljednjom objavom Nikolina je postala još jedna Hrvatica koja se osvrnula na situaciju, ali je podijelila i vlastitu priču o nasilju.

“Dečki će biti dečki. I nadam se da hoće, i nadam se da ovakvi slučajevi neće kastrirati one prave, rasne, časne pripadnike muškog roda u odnosu prema istim takvim ženama. Želimo da ostanete dečki, muževni u punom smislu riječi, punokrvni i strastveni, ali obzirni i nježni, puni poštovanja, svjesni da ćete ponekad čuti NE”, započela je.

Foto: Instagram

‘Proces je trajao godinama’

“I zaista ga ČUTI. I uvažiti. I da to NE i vaše odstupanje ne umanjuje vašu muškost, nego naprotiv, ona u vama raste. A što se rodnog nasilja tiče, tu mogu progovoriti iz prvog lica. Bilo je mnogo toga što mi je trebalo da osvijestim. Proces je trajao godinama”, nastavila je Nikolina, priznavši da je neke stvari shvatila tek nedavno.



Foto: Instagram

Podsjetimo, slučaj Matanić odjeknuo je medijima u petak 5. travnja. Tada su u javnost izašle najnovije optužbe prema redatelju, zbog kojih je on izgubio brojne poslove, a prijavio se i na odvikavanje od alkohola. Matanić je indirektno potvrdio optužbe rekavši kako se kaje zbog svojih postupaka, te ugasio profile na mrežama.

Alka Vuica: ‘Tito je veliki hrvatski sin. Bio je političar par excellence’

Komentari