Nikolina Pišek pohvalila se radom u teretani: Osobni trener ne odvaja se od nje

Instagram

Nikolina Pišek (50) opasno se uhvatila treniranja, a s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli svoje treninge iz teretane. Pomoć joj pruža osobni trener.

U ljubičastom sportskom kompletu za vježbanje Nikolina je pokazala kako izvodi čučanj, a o svemu se pohvalio njezin trener Marko Drčić na društvenim mrežama.

Nakon podizanja težine stražnjicom, Nikolina je uzela predah dok je trener vikao kako ima dokaz da je odustala. “Samo da kažem da se sa mnom ove zime bilo opasnije družiti nego jesti na tržnicu u Wuhanu”, napisala je Nikolina na Instagramu.

Dodala je kako je ni jedan virus nije zaobišao. Nedavno je Nikolina umjesto treninga odlučila odmarati tako što je sjela na trenera dok je on radio sklekove, a video je podijelio upravo on na svojim društvenim mrežama.



Instagram

Zanimljiva prepiska

Oglasila se i Nikolina, koja je podijelila isti video. “Važno je biti human i pomoći drugima. Čak i kad bi radije popio svoju kavicu u miru”, napisala je Nikolina.

Trener joj je odgovorio i poručio kako kava prije treninga nije dobra. “Bolje sol s vodom, ali neki su nedokazani! Sklekovi za dobro jutro! Uteg Nikolina Pišek”, napisao je.

Po ovim dobacivanjima na društvenim mrežama vidi se kako su Nikolina i njezin trener u vrlo dobrim odnosima te da je sigurno zbog toga lakše raditi. Vidje ćemo kakvu figuru Pišek sprema za ljeto.

Bahra iz Ljubav je na selu u financijskom kolapsu: “Ne želim kukati i tražiti socijalu”

Komentari