Niste ni svjesni prljavštine u perilici. Očistite je u par minuta, treba vam samo jedna stvar koju vjerovatno već imate

Iako bi trebale našu odjeću očistiti, perilice rublja nevjerojatno su prljave iznutra, otkrile su mame u Facebook grupi Mums Who Clean i podijelile savjet kako ih je najbolje očistiti. Kako prenosi The Sun, potrebna vam je samo jedna stvar, tableta za perilicu posuđa! Njihova djeca su im najveći motiv zašto su odlučili učiti i investirati, ne bi li im osigurali izvjesniju budućnost. 

Koliko je ova metoda djelotvorna pokazuju fotografije koje su žene podijelile pokazujući koliko je tamna i prljava voda nakon ispiranja perilice rublja samo jednom tabletom.

Jedna žena napisala je u komentare objave da je nedavno pokušala očistiti perilicu octom i toplom vodom, ali nije uspjela. Odlučila je isprobati ovu metodu, stavila je tabletu unutra i uključila brzo ispiranje – bila je šokirana količinom prljavštine u vodi koja se pojavila nakon samo nekoliko minuta. Mnoge su komentirale kako su zgrožene, ali kako moraju isprobati ovaj trik i očistiti perilicu rublja detaljno od svih bakterija i prljavštine, piše Večernji list.

 



Komentari