Nives Ivanišević poslala pusu i poručila: Ne mogu i ne želim više. 2020. godino, odlazi

Instagram

Voditeljica Nives Ivanišević, supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića na Instagramu je podijelila najnoviju objavu i poželjela da 2020. godina što prije prođe.

Ova godina za nju je bila posebno teška, pa nije ni čudno da kao i mnogi jedva čeka novu, 2021. godinu. “Pusa da ponedjeljak brze prođe, a bome i ova godina”, stoji u Nivesinoj objavi, a u hashtagve je dodala: “Ne mogu i ne želim više. 2020. godino, odlazi”.

Podsjetimo, u srpnju se oprostila od mame Vesne, a radijska voditeljica priznala je javno da je iza nje najteži period u životu. Gotovo četiri mjeseca kasnije, krajem listopada, voditeljica je objavila da je ponovno u eteru narodnog. Radijskoj voditeljici i supruzi tenisača Gorana Ivaniševića preminula je voljena majka s kojom je bila iznimno bliska, a koliko joj nedostaje, Nives je dala do znanja objavom na društvenim mrežama. Objavila je selfie koji je posvetila majci i napisala: “Najbolji osjećaj na svijetu jest znati da sam mali dio tebe”, napisala je Nives i dodala: “Mama.” Ganute pratiteljice mahom su joj ostavljale srca i pisale poruke podrške. Nives inače ne govori često o svojem privatnom životu, no i u rujnu se prisjetila majke kada je njezin sin Oliver slavio rođendan.

 



Komentari