Novi dečko Vlatke Pokos unuk je bivšeg političara: Izgleda da im razlika u godinama ne smeta

Foto: Saša Burić/Cropix

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (54) nedavno se vratila u Hrvatsku, a otkrila je i da ponovno ljubi, o čemu smo jučer već pisali.

Potvrdila je da ju je osvojio Većeslav Holjevac (45), bivši ragbijaš i unuk istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba, političara i pisca. “Je, je, istina je. U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje. Dogodilo se i sretna sam”, radosno nam je rekla Vlatka.

“Haha, jao, ja bih radije da zovete Vlatku za to. Ona je ipak centralna figura. Ja sam taman u roamingu, izvan EU” rekao je dobro raspoloženi Većeslav za 24 sata.

Screenshot: Facebook

Nije se htjela vraćati

Inače, Većeslav je bivši ragbijaš, a na službenim stranicama Hrvatskog ragbijaškog saveza stoji da je upravo on glavni tajnik saveza. “Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu”, rekla je Vlatka ranije.



Vlatka Pokos opet ljubi: Bivši sportaš razlog je njezina povratka u Hrvatsku

“Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega… Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi”, bila je iskrena. Osim ljubavi, Vlatka je trenutno zaokupirana i svojom glazbenom karijerom.

 

Komentari