Objavljeni novi detalji zdravstvenog stanja sina Marka Perkovića Thompsona

Foto: Duje Klarić / Cropix

Nakon što su putem službene stranice pjevača Marka Perkovića Thompsona prije nekoliko dana fanovi pozvani moliti za ozdravljenje njegovog 17-godišnjeg sina u hrvatskim medijima pojavila se informacija kako se zdravstveno stanje mladog Ante znatno poboljšalo te da se trenutno nalazi na stacioniranoj medicinskoj rehabilitaciji u toplicama. Međutim, kako doznajemo od pjevačevog menadžmenta, riječ je o netočnim informacijama.

Stanje Ante Mihaela Perkovića i dalje je nepromijenjeno.

Podsjećamo, početkom srpnja 17-godišnjem Anti naglo je pozlilo i hitno je prebačen iz splitske bolnice na KBC Rebro zbog zatajenja srca.

Posljednji poziv na molitvu za bolesnu osobu u kojoj se traži pomoć Djevice Marije objavljen je na službenoj Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona u ponedjeljak.



‘Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. ‘Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!’ (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. ‘Mnogo može žarka molitva pravednikova’ (Jak S,16), uči nas sv.Jakov apostol.

Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog’, stoji u pozivu, a na kraju su navedene riječi molitve za ozdravljenje. Ovim putem još jednom pozivamo da se uključite u molitvu za Antino ozdravljenje i ozdravljenje svih koji teško pate.

https://www.facebook.com/marko.perkovic.thompson/posts/647590810270579

 

 

 

Komentari