ODLIČAN TRIK S ova dva neobična sastojka možete očistiti zamagljena svjetla na automobilu

Facebook

Jedna žena iz Australije podijelila je koja dva neobična sastojka koristi kako bi očistili svjetla na automobilu od vlage. Podijelivši fotografije prije i poslije na svom Facebook profilu, Leonie je za čišćenje svjetla iskoristila soda bikarbonu i pastu za zube, a rezultati su oduševili korisnike na društvenim mrežama.

Proizvođači automobila osamdesetih godina prešli su s polikarbonatskih svjetla na plastična, koja se češće prljaju, postaju vlažna i zamagljena. Ta zamagljenost nastaje zbog oksidacije i može smanjiti vidljivost pa stručnjaci preporučuju da se redovito čiste i mijenjaju.

“Popravila sam svjetla na svom automobilu uz pomoć sode bikarbone, paste za zube i dobrog, starog četkanja. Ispalo je stvarno odlično i svjetla su mi savršeno čista”, napisala je u svojoj objavi.

Objasnila je kako je smjesu ova dva proizvoda prvo nanijela papirnatim ručnikom, a zatim je prstima dobro utrljala na svjetla. Nakon čišćenja, njezina svjetla izgledala su kao nova, a mnogi korisnici društvenih mreža ostali su ovim jednostavnim trikom.



“Moram ovo napraviti na svom automobilu. Svjetla su mi već postala grozna, mogla bih probati to sutra”, komentirala je jedna korisnica. “Odlična ideja! Mi uvijek kupimo nova svjetla”, glasio je jedan komentar, a prenosi Večernji list.

Komentari