Opet se sručili na Thompsona: Brzo je stigao odgovor pjevačevog tima

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Neki opet pokušavaju parazitirati na imenu Marka Perkovića Thompsona. Tim povodom oglasili su se pjevačevog tima, piše Direktno.hr.

“Dragi prijatelji, pojavila se Facebook stranica koja traži donacije za plaćanje koncerta Marka Perkovića Thompsona u Areni Zagreb. U svojim objavama navode ime neke Udruge kao i IBAN za uplate donacija. Thompson, niti bilo tko iz njegovog tima nema nikakve veze s tom Udrugom niti s osobama koje vode tu i slične stranice.

Molimo fanove, posjetitelje Thompsonovih stranica i sve ostale da ne nasjedaju na takve i slične akcije, blokiraju takve profile i stranice jer su to prevare. Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice kojima upravljaju njegovi najbliži suradnici”, objavljeno je na Thompsonovoj stranici na Facebooku. Dodali su i prave linkove koje možete kliknuti ovdje: Facebook i Instagram.



Foto: Facebook

Nemaju veze s glazbenikom

“Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima”, objavljeno je u objavi na društvenim mrežama koju potpisuje menadžment Marka Perkovića Thompsona.

U objavi su podijeljene i fotografije stranice koja pokušava profitirati na Thompsonov račun. Podsjetimo, ovo nije prvi put da su iz glazbenikovog tima oglasili na ovu temu. Tako su već upozoravali na brojne lažne stranice koje se predstavljaju kao Thompsonove.

Thompson se oglasio emotivnom objavom povodom Valentinova i raznježio pratitelje: ‘Volite se ljudi’

Komentari