OPSJEDNUT KULTOM Tom Cruise uživa u luksuznom sjedištu Scijentološke crkve u Londonu

Foto: Flickr

Glumac Tom Cruise godinama je posvećen Scijentološkoj crkvi zbog čega mu je propao i posljednji brak s glumicom Katie Holmes.

Cruise je ostao u Londonu nakon što je zbog koronavirusa odgođeno snimanje sedmog nastavka “Nemoguće misije”.

Budući da su se hoteli zatvorili, 57-godišnji glumac ostao je u luksuznom sjedištu Scijentološke crkve u West Sussexu.

Tamo su mu se pridružile i njegove tri sestre sa svojim partnerima i djecom, piše Daily Mail. One, također, pripadaju Scijentološkoj crkvi.



Cruiseov prijatelj i vođa te vjerske zajednice, David Miscavige, isto je tamo, a glumac je s njime i svojom obitelji proslavio Božić i Novu godinu u Velikoj Britaniji. Posljednjih nekoliko mjeseci Cruise je često stizao u London svojim privatnim avionom.

U luksuznoj vli druži se sa Sam Domingo, snahom poznatog opernog pjevača Placida Dominga.

Cruise čak razmatra opciju da se trajno preseli u London, tvrdi Daily Mail.  Glumac je prošle godine na premijeri filma “Jack Reacher” rekao da je Velika Britanija odlična zemlja za život.

Inače, njegov je nećak dio osoblja Scijentološke crkve, a Cruise s njime i ostatkom obitelji uživa na imanju u Londonu čija je obnova stajala 16 milijuna dolara, prenosi Dnevnik.hr.

Dok mari za vođu kulta, sestre i nećake, Cruise se ne brine od 14-godišnjoj kćeri Suri koju je dobio s glumicom Katie Holmes. U javnost je čak, nekoliko puta izašla informacija da ju uopće ne viđa.

Iza sebe ima tri propala braka, a u ozbiljnoj vezi nije bio od 2012. godine kada se rastao s poznatom glumicom Holmes.

Komentari