Ornela Vištica objavila sretne vijesti! Čestitke pristižu sa svih strana: ‘Samo hrabro naprijed’

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Glumica Ornela Vištica jedna je od najpopularnijih imena domaće glumačke scene, a domaća publika upoznala ju je 2011. godine u seriji ‘Larin izbor. Jučer se lijepa Mostarka pohvalila velikim uspjehom.

‘Evo i službeno od danas sveučilišni magistar međunarodnih odnosa i diplomacije’, napisala je dodavši da se dodjela diploma održala u ZKM-u u Zagrebu.

Foto: Facebook

‘Nije tajna kako sam oduvijek voljela učiti te kako je gluma moja strast i prvo zanimanje, a istraživanje, promišljanje, čitanje put otkrivanja znanosti. Težinski prosjek ocjena i nije tako loš (piše 4,81)’, otkrila je Ornela.

Dodala je da je za nju ovo jedan korak više u istraživanju diplomacije i međunarodnih odnosa, a posebno uloge kulturne diplomacije.



‘Hvala svima koji su bili dio ove priče, koja ne završava… jer noću kad se spusti san nad gradom jedna lampa dugo u noć uvijek svijetli’, poručila je.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Ljubavni život

Ornela prilično samozatajna pa se o njenom ljubavnom životu ne zna puno. Bila je u vezi s poznatim chefom Matom Jankovićem, a javnost je saznala za vezu 2018. godine kada su viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce, piše Story.hr

Ornela je prije Jankovića ljubila kolegu Andreja Dojkića koji je bio prije nje bio s Petrom Sanader. Par je 2011. bio u vezi nekoliko mjeseci, a kako je tada ispričala za Story, bila je to ljubav na prvi pogled i spojio ih je život, odnosno trenutak i vrijeme.

Ornela nije htjela komentirati prekid. ‘Nemam komentara. Sve mi je to previše jadno’, rekla je glumica.

Herceg napokon otkrio detalje otkaza: ‘Radio sam u toksičnom okruženju’

‘Ornela i ja već dugo nismo zajedno, a razlog prekida ne bih dijelio s javnosti’, potvrdio je Dojkić prekid. Kako su tada pisali domaći mediji, glumac se odlučio za prekid.

Ornela danas ljubi poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepaka koji je u šezdesetim godinama i zajedno žive u zagrebačkom naselju Svetice.

Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala – beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala – iz prošlog braka ima troje djece, a očito je da mu je fatalna Mostarka prodrmala tlo pod nogama.

Komentari