Otac Meghan Markle: Članovi britanske kraljevske obitelji nisu rasisti, to su stanovnici Los Angelesa i Kalifornije

“Iznimno poštujem članove kraljevske obitelji i mislim da oni uopće nisu rasisti. Ne mislim ni da su Britanci rasisti, mislim da su stanovnici Los Angelesa i Kalifornije rasisti, ali to ne mislim kada su posrijedi Britanci “, rekao je otac Meghan Markle za ITV.

Thomas Markle u utorak je rekao kako ne misli da je britanska kraljevska obitelj rasistički nastrojena te se nada da je navodna primjedba jednog člana te obitelji o boji kože Meghanina sina bilo samo nesmotreno i “glupo pitanje”.

“A kad se radi o pitanju kakve će boje biti dijete ili koliko će njegova koža biti tamna…, pretpostavljam i nadam se da je to bilo samo nečije nesmotreno i glupo pitanje.” “Cijela ova stvar o djetetovoj boji kože je sranje”, rekao je Markle, dodavši kako smatra da komentar treba istražiti.

Na pitanje novinara o intervjuu koji su Meghan i Harry dali Oprah Winfrey, Thomas Markle je odgovorio kako smatra da su “prešli granicu” te da su trebali pričekati s obzirom na to da je suprug kraljice Elizabete, princ Philip, u bolnici. “Trebali su pričekati s obzirom na kraljičinu i Philipovu dob”, rekao je.



Komentari