Ovako pjeva Brenina snaha koja je zaludjela mlade Hrvate: Zakazala i treću arenu u Zagrebu, prva je kojoj je to pošlo za rukom

Foto: Instagram

Aleksandra Prijović (28) najavila je treći koncert u zagrebačkoj Areni, a više od 10 tisuća karata prodalo se u trenu. U samo nekoliko dana rasprodala je ulaznice za dva koncerta u Zagrebu koja će održati 1. i 2. prosinca.

Ona je prva srbijanska folk pjevačica koja je ikada u Zagrebu nakon rasprodana dva koncerta uspjela ovoliko karata prodati i za treći. U svega nekoliko sati nakon što su puštene u prodaju rasprodane su donje tribine, VIP stolovi i Fan pit zona.

Prijović je postala jedna od najvećih zvijezda Srbije, a proteklih dana je održala tri nastupa u rasprodanoj Štark Areni u Beogradu gdje nije mogla suspregnuti suze. Tvrdi kako je s mamom još kao mala djevojčica maštala o ovakvim koncertima.

Najpoznatije njezine pjesme u posljednjih nekoliko mjeseci postale su “Dam,dam,dam”, “Psiho”, “Legitimno”, “Totalna anestezija” i “Ja sam odlično”.



“Lagao si, providno, k’o pas da ti nisam bitna. Nikad niže pao si zbog nas, sad ti treba hitna”, dio je stihova koje pjeva ova folk izvođačica.

Publika je na prošlim koncertima iz svega glasa pjevala i stihove s novog albuma.

Snaha Lepe Brene
Aleksandra Prijović udana je za Filipa Živojinovića (38), sina Slobodana Živojinovića, supruga Lepe Brene. Brena ga oslovljava kao svoga sina iako ga je poznati tenisač dobio u prvom braku s Zoricom Nakić.

Foto: Instagram

Malo je poznato da pjevačica dolazi iz glazbene obitelji te da je i njezina majka Borka Mihajlović pjevačica poput njezine kćeri te da nastupa u svadbenom bendu.

Prijović je rođena u Somboru, rodnom gradu poznatog košarkaša Nikole Jokića. Odrasla je u Belom Manastiru i tamo živjela s majkom i pokojnim djedom nakon razvoda njezinih roditelja Borke Mihajlović i Nedeljka Prijovića.

 

 

Komentari