‘OVAKVOG TE SE ŽELIMO SJEĆATI’ Prošlo je godinu dana od smrti Vidoja Ristovića: Nikolina se emotivnim riječima prisjetila pokojnog supruga

Foto: Instagram

Na današnji dan prije godinu dana od zatajenja srca tijekom virusne infekcije preminuo je Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek.

Nikolinin život se tijekom noći promijenio te je postala udovica, a dan smrti obilježila je emotivnom objavom na Instagramu. “Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. (…) Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo,” napisala je Nikolina.

Tijekom sprovoda promatračima je izgledalo da se dobro slaže sa svekrom, Vidojevim ocem Viktorom kojeg zovu Miša Grof. No nekoliko dana kasnije počele su padati teške riječi te je Viktor Nikolini počeo osporavati pravo na dio imovine njenog supruga.



Jutro nakon Vidojeve smrti u beogradski stan ovih supružnika ušao je Viktor, kojemu su policijski djelatnici navodno predali ključeve stana kao članu obitelji. Nikolina je kasnije tvrdila da je njen svekar te ključeve prisvojio i počeo se koristiti raznim izlikama kako bi joj zabranio ulazak u stan.

“Jednom je pričao o nekakvoj ovrsi, zbog koje mi je branio ući u stan, a onda je tražio od mene da poštujem običaj koji mi je objasnio da on poštuje, pa da u stan ne ulazimo 40 dana od smrti mojeg supruga. Poslije sam shvatila da je to sve bila laž,” rekla je Nikolina u razgovoru za 24 sata.

Viktor je, pak, u razgovoru za Kurir svojedobno tvrdio da se Nikolina na suprugovom grobu nije pojavila još od samog sprovoda. “To vam je ta poštena Nikolina, koja je pričala o velikoj ljubavi i kako pati za mojim sinom. Lijepo sam vam ja rekao još na samom početku, kad se sve dogodilo, da to nikada nije bila ljubav. Ona je uvijek gledala korist i materijalni interes,” oštar je bio Viktor.

Komentari