Ove horoskopske znakove jako je teško oduševiti: Potreban je ogroman trud da ih impresionirate

Screenshot/Youtube

Neovisno o tome pratite li horoskop ili zazirete od njega, oslanjate li se na ljubavni horoskop pri izboru partnera, sigurno znate koji je vaš horoskopski znak. Neke lifestyle stranice imaju dnevni i mjesečni horoskop kao dio drugih rubrika, dok se neki ozbiljno bave predviđanjima na temelju kretanja zvijezda i izrađuju horoskop po datumu.

Znanstvenici pretpostavljaju, prenosi časopis, da pozitivna astrološka predviđanja ojačavaju osjećaj vlastite veličine kod čovjeka i da su zbog toga još privlačnija narcisima.

Screenshot: YouTube

Zaljubljivost

Postoje neki horoskopski znakovi koji se zaljubljuju jako i brzo. Tu su i drugi koji zauzimaju oprezniji stav te je njih zbog toga jako teško impresionirati. Znaju svoju vrijednost i ne žele pristati na bilo koga i bilo što ili ih je možda prošla ljubavna veza koja je pošla po zlu navela da postanu takvi. U svakom slučaju, potreban je velik trud ako ih želite nečim oduševiti. Tek i jedino kada se dokažete, dobit ćete priliku udvarati im se.

Jarac

Jarci su oprezni prema svima koje upoznaju. Drže svoje emocije pod kontrolom dok ne saznaju što druga osoba uistinu želi. Njihovi su odgovori uvijek sažeti tako da nikada nećete doista znati kako se osjećaju u svezi vas dok to ne izgovore. Popustit će samo ako im dokažete da se ne bojite riskirati. Pokažite im da ste spremni biti uz njih u svakom slučaju i na ‘konju’ ste.



Strijelac

Strijelci su slobodne duše. Ideja da se vežu s nekog za njih nije ništa drugo nego noćna mora. Njihov slobodan duh privlači, a budući da vole istraživati i upoznavati ljude, imaju tendenciju započinjati veze s mnogim svojim simpatijama samo da bi prekinuli čim stvari postanu ozbiljnije. Strjelac je navikao zavoditi ljude i na kraju im slamati srca. Upravo zahvaljujući toj reputaciji poznati je kao horoskopski znak kojeg je teško impresionrati, ali koji lako impresionira druge.

FOTO: SHUTTERSTOCK

Vodenjak

Vodenjak je vrlo introvertiran i asocijalan. Voli živjeti u vlastitom balonu jer jednostavno ne želi imati posla s ljudima. Ali s vremena na vrijeme, unatoč svim naporima, netko im se dopadne. Što vodenjakradi u takvim okolnostima? Apsolutno ništa! Čak i ako im se sviđate, pokušat će vas držati na dohvat ruke jer posljednje što žele je da netko pokvari njihov savršeno uravnotežen život. Vodenjaci su postali toliko dobri u pretvaranju da nemaju osjećaje da su opasno blizu toga da i sami u to povjeruju.

Škorpion

Škorpioni imaju velikih problema s povjerenjem pa je sasvim prirodno da ih je teško impresionirati. Samo nekoliko odabranih smatraju pravim prijateljima i imaju tendenciju da budu izbirljivi kada biraju partnere. Škorpioni vole kontrolirati sve u svom životu pa ako i kada osjete da ih emocije prevladavaju, tjeraju ljude od sebe. Ne boje se obaveza, ljubavi ili privrženosti, već se boje da će im srce biti slomljeno. Za njih je uvijek bolje uopće ne voljeti nego voljeti i izgubiti.

Pet horoskopskih znakova koji vole raditi kaos čim se probude

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri, ali čak i biti društven dolazi s dobrim dijelom velikih problema. Njihova ljubaznost često se pogrešno tumači kao ljubav. Ali istina je da su blizanci zapravo vrlo neodlučni kada je u pitanju srce. Blizanac oscilira između želje za stalnom pažnjom i slobodom pa im je jako teško odlučiti se bi li povjerili svoje srce nekome. Blizanci su poznati po tome što odaju toliko mješovitih signala da to plaši ljude. Ako stvarno želite biti s blizancima, pokažite im da ste tu na duge staze.

 

Komentari