‘OVO ĆE BITI VRLO ZANIMLJIVO’ Stanković najavio iduću gošću, reakcije nikad nisu bile ovako podijeljene

Foto: Screenshot/HRT

Voditelj emisije “Nedjeljom u 2” Aleksandar Stanković najavio je svoju novu gošću.

Stankoviću će u goste ovu nedjelju doći Zoran Subošić, gitarist Hladnog piva koji je bio uhićen u Zambiji zbog sumnje na trgovinu ljudima i krivotvorenje dokumenata o posvojenju, no na kraju je oslobođen svih optužbi.

“Zambija, zatvor, malarija, suđenje…o iskustvu posvajanja djeteta iz Konga u Nu2 govori Zoran Subošić”, napisao je Stanković u objavi koja je izazvala brojne reakcije.

“Umjesto malo anonimnog mira, gospodin ide na TV …nadam se da se neće pravdati za svoje odluke i posljedice istih. Ako je sve bilo iz srca i pravno gledajući ispravno, čemu ovo?”, “Stankoviću, svaka čast”, neke su od iznimno podijeljenih reakcija na novu gošću.



Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i brada
Foto: Facebook

Podsjetimo, četiri para iz Hrvatske, među kojima i Subošić i njegova supruga Azra Imamović Subošić, otputovala su potkraj prošle godine u Zambiju kako bi preuzeli djecu iz DR Konga u dobi od jedne do tri godine kojima su hrvatski sudovi potvrdili odluke o posvojenju, a MUP izdao hrvatske dokumente za djecu. Međutim, uhićeni su 7. prosinca u zračnoj luci u Ndoli kad su s djecom namjeravali napustiti Zambiju zbog sumnje u autentičnost dokumenata i trgovinu djecom.

Nakon niza mjeseci provedenih u Zambiji četiri hrvatska para oslobođena su na Visokom sudu u Ndoli pošto je sutkinja utvrdila da nema dokaza da su počinili kazneno djelo trgovine djecom ni da su dokumenti o posvojenju djece lažni.

Komentari