OVO NISMO OČEKIVALI Hrvatski reprezentativac prati Putina na Twitteru

kremlin

Hrvatski reprezentativac prati i objave Nigela Faragea, britanskog euroskeptičnog političara i zagovornika Brexita koji se također zalagao za ukidanje mjera borbe protiv koronavirusa.

Dejan Lovren, nogometni reprezentativac Hrvatske i kapetan Zenita iz ruskog grada Sankt-Peterburga, na svom Twitter profilu pozvao je na bojkot Disneyja zbog njihove najave o povećanju LGBTQ sadržaja.

Na tom profilu Lovren ima više od 116 tisuća pratitelja, no on prati svega sto ljudi. Među ljudima koje prati nalaze se nogometaši, klubovi, sportaši te svjetske zvijezde poput Gordona Ramsaya. Među stotinu odabranih čije objave Lovren prati nalazi se i ruski predsjednik Vladimir Putin, prenosi Bild.ba.

image



Među odabranih sto nalazi se i nekoliko službenih stranica Gazproma, najveće ruske tvrtke i najvećeg eksploatatora plina na svijetu.

Valja spomenuti i da Lovren prati na Twitteru srpskog tenisača Novaka Đokovića, kojeg su deportirali iz Australije zbog odbijanja cijepljenja.

Hrvatski reprezentativac prati i objave Nigela Faragea, britanskog euroskeptičnog političara i zagovornika Brexita koji se također zalagao za ukidanje mjera borbe protiv koronavirusa. Farage je također godinama pokušavao oslabiti EU, a bio je i pod istragom zbog izjave da je “Švedska prijestolnica silovanja u Europi”.

 

Komentari