Pjesme Aleksandre Prijović postale su dio poznate hrvatske emisije: Prijomanija se nastavlja

Ranko Kos/Cropix

U nedjelju navečer emitirala se prva epizoda nove sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato”, nakon koje su natjecatelji saznali u koga će se morati transformirati u idućoj epizodi.

Pobjednica prve epizode je splitska pjevačica Antonia Dora Pleško koja je imitirala Mišu Kovača, a uz nju su se natjecali i pjevačica Mia Negovetić koja se transformirala u Arianu Grane, kantautorica Antonija Šola koja se predstavila kao Vojko V.

Pjevač ToMa, glumica Marija Kolb, pjevač Alen Bičević, plesač i influencer Luciano Plazibat te pjevač i kantautor Faris Pinjo. Natjecatelji su na kraju epizode pritiskom gljive nasumično odabrali koga će morati utjeloviti u idućoj epizodi.

Pa je tako Alen Bičević dobio priliku imitirati srpsku pop-folk pjevačicu Aleksandru Prijović koja je oborila rekord u prosincu prošle godine napunivši pet zagrebačkih Arena, kao i punjenjem ostalih dvorana diljem Hrvatske, prenosi Direktno.hr.



Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst
Foto: Facebook

‘Sad će napuniti 10 studija’

Voditelji su se našalili da će Alen sad napuniti 10 studija, a neki gledatelja su se posebno razveselili idućoj epizodi. Alen je također priznao kako se i on veseli tome što će imitirati Prijovićku.

Osim Alena, u idućoj epizodi Plazibat će utjeloviti latino zvijezdu Ricky Martin, Šola će se predstaviti kao Minea, Pinjo će imitirati Eda Sheerana, Kolb će biti Davor Gobac, Negovetić će se transformirati u Vannu, ToMa u Hiljsona Mandelu, a Pleško u Petra Grašu.

Maja Šuput pokazala svoj luksuzni ormar, obožavatelji su zapanjeni: ‘Mogu li izabrati nešto’

Podsjećamo, u stručnom žiriju sjede pjevačica i voditeljica Minea, pjevač grupe Vigor, Mario Rot i poznati glumci Goran Navojec i Enis Bešlagić.

Komentari