Plenković je suprugu Anu Maslać oženio prije cca deset godina. Tada je izgledao ovako

Plenković
Foto: Lucija Ocko / CROPIX

Ana Maslać Plenković, supruga predsjednika HDZ-a i aktualnog premijera Andreja Plenkovića, nije bila s njim u izbornoj noći. Premijer je solo bio u stranci i pratio rezultate izbora.

Od tada pokušava sklopiti koaliciju za novu 4-godišnju vlast. Plenkovićev dolazak u stranku potaknuo je šuškanja o tome gdje se nalazi njegova supruga Ana i kako nije došla s njim.

Plenkovićeva supruga inače nije nešto previše javno eksponirana i pojavljuje se s njim u rijetkim trenutcima, međutim, ono što se zna jest da su se njih dvoje vjenčali 2014. godine.

Plenki je tada bio zastupnik Hrvatske u EU i pravnik, nije predsjednikovao HDZ-om i znatno je drugačije izgledao.



Foto: Robert Anić

Promijenio se Plenković

A da brak mijenja ljude, jasno je i po fotografiji iznad. Pedesetčetverogodišnji premijer se promijenio u odnosu na razdoblje od prije 10 godina, a fotografima je tada ovako pozirao.

Plenković je od 2016. predsjednik HDZ-a a ranije je bio član Središnjeg odbora HDZ-a, obavljao je brojne funkcije u politici, bio je saborski zastupnik, zamjenik ambasadora Hrvatske u Parizu i slično.

On i Ana imaju troje djece, a treće dijete dobili su prije otprilike dvije godine.

Sada se šuška, nakon pisanja Bilda da bi Plenković mogao preuzeti neku od važnih funkcija na razini Europske unije, poput one predsjednika Komisije.

Okupljanje u susjedstvu: Zanimljiva je informacija gdje predsjednik Milanović danas putuje

Komentari