‘PONAVLJAMO GRADIVO’ Ella Dvornik zablistala u nestašnoj haljini i ponovno izazvala burne reakcije: Di su gaćice?

Foto: Instagram

Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce zablistali su u svečanim izdanjima na vjenčanju kod svojih prijatelja. Influencerica opet ‘nije’ nosila donje rublje, pa je obožavatelje počastila novim videom s uputama kako sakriti gaćice.

‘Tu smo kako bi svjedočili zakletvi na vječnu ljubav. Hvala što ste nas pozvali’, napisala je Ella u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom.

Ella je za vjenčanje odabrala dugu crnu haljinu s visokim prorezom i dugim rukavima dok je Charles odjenuo crno odijelo s crvenim detaljima.

‘Kreću pitanja di su gaće’, ‘I da super je fora za gaće kaj si napravila da ih sakriješ, odlična ideja’, ‘Vau kako je*eno oboje izgledate. Mrak! Kapa do poda’, oduševljeni su pratitelji.



Foto: Instagram

Kako bi spriječila nagađanja nosi li ispod haljine s visokim prorezom donje rublje, Ella je ponovno snimila video vodič kako sakriti gaćice.

‘Ponavljamo gradivo sakrivanja gaća’, napisala je za natpis InstaStoryja.

Naime, Influencerica Ella Dvornik prije nekoliko mjeseci se pojavila na devetom ‘Story Hall of Fame ’ partyju u haljini s visokim prorezom na nozi i dubokim dekolteom i time je privukla ogromnu pažnju prisutnih koji su na njezin styling imali oprečne komentare.

Komentari