Popović: Ovakvo agresivno ponašanje Severine za mene nije novost pošto se u zadnje vrijeme događa vrlo često

Foto: Cropix

Milan Popović oglasio se nakon jučerašnje drame u kojoj je njegovu bivšu partnericu Severinu Vučković na zagrebačkom aerodromu dočekala policija nakon prijave koju je protiv nje podnijela sestra Marijana.

“Ovakvo agresivno ponašanje Severine za mene nije novost pošto se u zadnje vrijeme događa vrlo često i počelo se održavati i na ponašanje djeteta. Stavlja pod rizik dobrobit djeteta. Smatram da bi institucije trebale, umjesto da zataškavaju kao do sada i pogoduju Severini, uzeti i još jednom pogledati sve prijave i proanalizirati sve situacije gdje je Severina prijavljena i za zanemarivanje djeteta i za nasilje u obitelji i za generalno nasilje te da iz toga izvuku jedan objektivan stav”, kaže Milan Popović za Index.

Pitali smo Milana poznaje li Marijanu Vučković-Popović.

“Naravno da je poznajem. Marijana je čuvala našeg sina vrlo često. Marijana i obitelj Kojić su više vremena provodili s našim sinom nego sama majka”, kaže Milan.



“Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uvijek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s cijelom obitelji Vučković. Održavali smo kontakte otkako smo se upoznali”, dodaje Milan.

Milan je u kontaktu s Marijanom

Popović demantira da je Marijana u dogovoru s njim Severinu nedavno prijavila Centru za socijalnu skrb.

“Ovo za mene nije iznenađenje. Upoznat sam s predmetom koji se vodi u Zagrebu u Centru za socijalnu skrb. Znam da je Marijana prijavljivala prijetnje i nasilje od strane Severine zato što se tu spominje i naše dijete, pa je to stavljeno u spis. Te Marijanine prijave nisu imale veze sa mnom i s našim sporom za skrbništvo. To su njihove obiteljske stvari”, govori Milan.

“Ja sam samo upoznat da su bile te prijetnje i da je bilo agresivno ponašanje od strane Severine prijavljeno već i policiji i Centru za socijalnu skrb i DORH-u. Međutim, po tom pitanju se ništa nije poduzimalo”, kaže.

“Čuo sam se s Marijanom. Noćas smo se čuli i ispričala mi je što je se dogodilo. Bio sam zgrožen, ali ne iznenađen”, govori Milan.

“Severina potpuno izvrće činjenice već godinama. Ni vlastita obitelj joj nije sveta”, zaključuje Milan.

Komentari