Poznati influencer vodi borbu s teškom bolesti, supruga moli za pomoć: ‘Marko nije dobro’

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Influencer i arhitekt Marko Babić suočava se s teškom bitkom protiv zloćudnog tumora već drugi put, a njegovo stanje se nedavno pogoršalo. Njegova supruga Tina Biloglav uputila je apel za pomoć putem društvenih mreža.

“Svaki dan mi dođe hrpa pitanja kako je Marko. Marko nije dobro, u Zagrebu su iscrpili mogućnosti liječenja dok se trombociti ne poprave. Molimo sve koji mogu pomoći savjetom kako dići trombocite ili nas spojiti s nekom inozemnom bolnicom koja bi ga primila – sad je trenutak da reagirate. Hvala svima na podršci, brzi, osjećamo to. Centri za sarkome, eksperimentalna liječenja, alternativna medicina, svaka pomoć nam puno znači. Ajmo svi skupa za Marka pa da se čuda dogode“, napisala je Tina.

‘Sarkom se vratio u moj život’

Marku je sarkom dijagnosticiran kada je imao 29 godina, a nakon uspješnih terapija sarkom se povukao, no prije dva mjeseca se tumor vratio.



“Drugo, malo manje romantično, ali tu smo gdje jesmo: Sarkom se vratio u moj život. Nije mu puno trebalo, znam. Vratio se pomalo podlo. Našao me u trenu kada sam zbog nepodnošljivih bolova bio olupina čovjeka koji jesam“, napisao je tada Marko.

O svojoj je teškoj borbi napisao knjigu ‘Putovanje zvano igra’, piše 24sata

Komentari