Poznato vrijeme i mjesto sprovoda Jasmina Stavrosa: Obitelj se zahvalila svima koji su bili uz njih u teškim trenucima

Jure Miskovic/Cropix

Obitelj, prijatelji i mnogobrojne kolege s estrade opraštaju se od prerano preminulog Jasmina Stavrosa koji je jučer izgubio najtežu bitku svog života.

“Iskreno saučešće cijeloj obitelji. Drži se Milo”, pišu prijatelji sinu Jasmina Stavrosa, koji je na društvenim mrežama otkrio kada će biti pokopan njegov otac.

Njegov sin na Facebooku objavio osmrtnicu, u kojoj stoji i zahvala medicinskom osoblju bolnica u kojima je proteklih mjeseci boravio splitski glazbenik.

”Adio pape”, napisao je Milo ispod objave.



Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Sprovod Jasmina Stavrosa održat će se u subotu, 6. svibnja, u 12.30 sati, u Splitu na groblju Lovrinac.

“Zahvaljujemo svima koji su bili uz nas u teškim trenucima, posebno liječnicima i medicinskom osoblju bolnice Sestara milosrdnica, Rebro i Jordanovac u Zagrebu”, poručuje obitelj.

Podsjetimo, sredinom ožujka doznalo se za teško zdravstveno stanje Jasmina Stavrosa, koji je obolio od raka kostiju. Najprije se liječio u Vinogradskoj bolnici, a onda je prebačen na KBC Rebro gdje je nastavio s liječenjem i kemoterapijom.

Stavros je tijekom borbe više puta rekao kako ne gubi nadu, a posebno mu je bila bitna molitva. Najteže mu je palo što je morao otkazati koncerte.

 

Komentari