Preminuo član južnokorejskog boy benda Astro, pronađen mrtav u svom domu

Foto: Facebook

U dobi od 25 godina umro je Moonbin, K-pop zvijezda i član boy benda Astro, objavili su njegova glazbena kuća i južnokorejska policija.

Mladi pjevač pronađen je jučer mrtav u svom domu u južnom Seulu, rekao je AFP-u glasnogovornik Nacionalne policijske agencije, dodavši da će obdukcija pokazati uzrok smrti.

Južnokorejska novinska agencija Yonhap je, pozivajući se na neimenovanog policijskog dužnosnika, izvijestila kako vlasti vjeruju da je riječ o samoubojstvu.

I Moonbinova izdavačka kuća Fantagio Music u četvrtak je izvijestila o njegovoj smrti te je obožavatelje zamolila da se “suzdrže od spekulacija i zlonamjernih informacija” kako bi mu njegova obitelj mogla odati počast u miru.



Objava izdavačke kuće potaknula je tisuće komentara ožalošćenih obožavatelja. Mnogi su izrazili nevjericu.

Moon Bin, koji je nastupao kao Moonbin, bio je glumac i model prije nego što se 2016. pridružio dječačkom bendu Astro, a nastupao je i s podgrupom Moonbin & Sanha.

Ispod blještavila i glamura K-pop industrija je poznata po oštroj konkurenciji, izostanku privatnosti, online maltretiranju i nemilosrdnom pritisku javnosti.

Komentari