Prijovićka na koncertu u Rijeci nije mogla zaustaviti suze: ‘Nastavljamo dalje’

Foto: Jurica Cvitanić

Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj posljednji – treći koncert u Rijeci. Kao i prethodne dvije večeri i sinoć je dvorana Zamet bila puna obožavatelja koji su više od tri sata u glas pjevali hitove kao što su “Za nas kasno je”, “Dam, dam, dam”, “Psiho”, “Devet života” i brojne druge.

Nakon višeminutnih ovacija iz publike – “Prijo mi te volimo, Prijo mi te volimo” – regionalnu zvijezdu su obuzele emocije i nije mogla suspregnuti suze.

“Volim vas! Uvijek je što se mene tiče malo reći hvala i nekada su riječi suvišne, ali Rijeka hvala za tri nezaboravne noći! I ovo ne kažem da bih od vas dobila aplauz, a uvijek ću reći, vrlo dobro znate da ja danas ne bih bila ovdje da nije vas”, ispričala je.

Foto: Jurica Cvitanić

Ugostila Sandru Afriku

Osim publici, Aleksandra je zahvale uputila i organizatorima: “Uvijek sam ja vjerovala u uspjeh, ali bez tima nema ništa, moram se zahvaliti prijateljima s Extra FM-a, mojim prijateljima koji su vjerovali u mene i kada smo dogovorili prvu zagrebačku Arenu, oni su vjerovali, oni su rekli – bit će tu i tri i četiri, možda i pet. Dogodilo se što se dogodilo, nastavljamo dalje, a oni su tu uz mene, ovo je naš zajednički uspjeh i hvala vam što zajedno pravimo velike stvari”, dodala je.



Prijovićka raspametila publiku u Rijeci: ‘Svašta sam mogla zamisliti, ali ovo…’

Komentari