Prijovićka održala drugi koncert u Osijeku: Prava ludnica je nastala kada je stigao gost iznenađenja

Ivan Perić/Cropix

Prepun Gradski vrt u Osijeku i drugu večer za redom pjevao je u glas s Aleksandrom Prijović, jednom od najvećih zvijezda balkanske glazbene scene koja je prije nekoliko mjeseci šokirala regiju s čak pet rasprodanih zagrebačkih Arena.

Aleksandra Prijović potpuno je izbezumila Osječane kada je na pozornicu izvela svog gosta iznenađenja. Radilo se, naime, o mladom 22-godišnjem pjevaču Voyageu.

image
Ivan Perić/Cropix

Kada se Voyage pojavio na spektakularnoj pozornici, dvoranom je zavladala apsolutna ludnica te se prolomio gromoglasni pljesak i vriskovi.

Voyage je svima okupljenima čestitao Dan zaljubljenih pa izveo neke od svojih najvećih hitova. Inače, Prijović se na drugom koncertu u Osijeku pojavila u pripijenom crnom kombinezonu ukrašenom kristalima i biserima.



Ivan Perić/Cropix

Dovela cijelu obitelj

Podsjetimo, Prijović će u Osijeku nastupati ukupno pet dana, a svi koncerti su rasprodani. S pjevačicom je u Osijek došla cijela njezina obitelj te ljudi iz Hrvatske s kojima je odrastala.

“Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam tu provodila vrijeme i sada, kada stojim ovdje ispred vas, želim vam se zahvaliti i želim da uživate večeras kao što uživam i ja. Maštala sam i samo treba vjerovati u svoje snove”, rekla je Aleksandra sinoć te otkrila da je prespavala u svojoj rodnoj kući u Belom Manastiru.

image
Ivan Perić/Cropix

Komentari