‘PRIMITIVIZAM, KRETENIZAM’ Karleuša: Hrvatske vlasti su mi zabranile koncert jer sam iz Srbije. U 21. stoljeću

Foto: Instagram

Jelena Karleuša oglasila se nakon zabrane njenog koncerta na Barbarincu.

Obavijestila je fanove da su “njen koncert na Barbarincu otkazale vlasti u Hrvatskoj”. “Razlog je šokantan i sramotan – zato što dolazim iz Srbije”, poručila je.

“Ovakve stvari u 21. stoljeću? Primitivizam. Rasizam, šovinizam, fašizam, kretenizam, idiotizam. Pozdrav za sve moje fanove u Hrvatskoj koji su masovno kupili karte uz poruku širite mir, ljubav, toleranciju i ne dozvolite mržnji da truje zajedničku budućnost svih nas dobrih ljudi. Neka nas glazba spaja. Volim vas”, poručila je.



Podsjećamo, koncert je otkazan nakon prigovora braniteljskih udruga.

“Zbog sigurnosnih izazova te velike negativne kampanje pojedinaca koja se posljednjih mjeseci vodi prema ovom koncertu, organizatori su odlučili otkazati nastup regionalne glazbenice koja je posljednjih godina u više navrata nastupala diljem Hrvatske”, stoji u priopćenju poslanom nakon što su predstavnici udruga uputili zahtjev Gradu za otkazivanje koncerata na Barbarincu, postavljajući među ostalim pitanje “tko je dopustio koncerte Jeleni Karleuši, Aci Lukasu i Harisu Džinoviću, izvođačima srpskog turbofolka”.

Komentari