Razvodi se sin Zdravka Mamića nakon šest godina braka: Kažu da će ipak ostati prijatelji

Foto: Instagram

Nakon šest godina braka, sin Zdravka Mamića Mario i njegova odabranica Tia Mamić donijeli su odluku o razvodu, no unatoč toj odluci, zadržavaju prijateljske odnose.

Tia i Mario Mamić svoju su vezu okrunili brakom 2017. godine. Ceremonija vjenčanja održana je pred stotinjak uzvanika, a nakon toga su organizirali svadbeno slavlje u hotelu Westin. Bili su veliki ljubitelji folk glazbe, a to su pokazali angažiranjem folk pjevačice Rade Manojlović za zabavu svojih uzvanika. Na plesnom podiju su imali ispisan stih “Od ljubavi jači”, vjerojatno aludirajući na turbofolk hit Nedeljka Bajića Baje.

“Kad smo se upoznali, ja sam radila na jednom projektu, i bila sam totalno u modusu posla. Uopće mi nije palo na pamet da će se taj trenutak dogoditi i da ću se zaljubiti i krenuti u nešto, ali eto, tako se dogodilo i mi smo zapravo odmah znali da je to to”, rekla je Tia u jednom intervju o početku svoje ljubavi sa sinom Zdravka Mamića. Do sada nije bilo naznaka problema u njihovu braku, a Tia je uvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima.

<p>Mario Mamić i Tia Jurčić u braku su proveli  šest godina. Pet godina je trajao i njezin brak s košarkašem Chrisom Warrenom</p>
Foto: Cropix

Progovorila o teškoćama
Međutim, u jednom od rijetkih izlazaka u javnost, progovorila je o teškoćama koje su je pogodile u životu. Izgubila je majku u ranoj dobi, a život s ocem alkoholičarem ostavio je dubok trag na njoj. Ljubo Jurčić, ekonomski stručnjak i političar, pružio joj je novu priliku preuzimajući skrb o Tiji nakon gubitka oba roditelja. Kako bi prebrodila rane iz djetinjstva, podršku joj je pružio i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoje utočište, prenosi Večernji list.



“Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan”, izjavila je svojevremeno Tia. Mario iza sebe ima jedan neuspjeli brak s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić. Iz tog braka ima dvojicu sinova. S druge strane, Tia ima sina imenom Dominic iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom.

Komentari