Renata Sopek iskreno o braku i majčinstvu: Želim dijete!

FOTO: IVANA NOBILO/ CROPIX

Voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek progovorila je o privatnom životu i nedavnoj prometnoj nesreći.

Renata je tijekom pandemije postala stručna specijalistica u odnosima s javnošću, a kasnije i predavačica na visokom učilištu Edward Bernays koji je i sama pohađala. No, doživjela je prometnu nesreću zbog koje nije uspjela ni početi predavati studentima, prenosi Index.hr.

Renata Sopek o braku i djeci: Treba napraviti neke korake nakon 15 godina veze
Foto: Instagram

“Da, nažalost nije se izrealiziralo zato što sam ja doživjela jedan prometni udes i to se dosta zakompliciralo, nažalost mjesecima sam bila u nekom procesu liječenja i izvan funkcije”, rekla je za Story i dodala da i dalje odlazi na terapije.

“Zapravo iz nečega što je po meni na prvu procjenu bilo banalno onda se dodatno zakompliciralo, ali prošli su sada mjeseci od toga i više-manje je sve ok”, kazala je. Renata je u dugogodišnjoj vezi sa Sergejom Bijelićem s kojim se, izgleda, sprema uploviti i u bračnu luku.



“Došli smo i u neke godine, naravno da se čovjek osjeća mladim, ali treba napraviti neke korake tako da, bit će, normalno da će biti. Bilo bi čudno da ne bude nakon 15 godina veze. Nama se tu zapravo po tom pitanju ništa ne mijenja, mi smo toliko dugo zajedno da neke stvari da se i dogode to je možda neki papir, nama je sve isto”, rekla je.

“Možda iz tog razloga ne pridajemo nekim stvarima pažnju, ali recimo dijete, svakako – to dapače”, dodala je.

 

Komentari