RTL ponovo ‘ukrao’ omiljeno lice Nove TV: Sreću joj poželio i Zoran Šprajc

Foto: Darko Tomas/Cropix

Voditelj Tomislav Jelinčić u jučerašnjoj emisiji “RTL Danas”, nakon što je došao red na vremensku prognozu, poželio dobrodošlicu novoj RTL-ovoj meteorologinji Ani Bago Tomac. “Vrijeme će najaviti naša nova meteorologinja, koja je i započela karijeru na RTL-u”, rekao je uz smiješak.

Ova iskusna meteorologinja s 18 godina radnog iskustva, nakon dugogodišnjeg staža na Novoj TV, sada se odlučila pridružila RTL-ovom meteorolškom timu.

Opis fotografije nije dostupan.
Foto: Facebook

”Od ovog angažmana očekujem da ću raditi sa zanimljivim ljudima i na zanimljiv način prezentirati prognozu našim gledateljima. Očekujem dinamičnost koju televizija i nosi, što je uvijek odlično”, rekla je Ana za RTL.

Ova diplomirana inženjerka fizike o odabiru svog profesionalnog puta, ističe, odlučila je kao maturantica jer oduvijek su je zanimale prirodne znanosti i njihova direktna primjena. A uz angažman na RTL-u, Ana radi i kao zrakoplovni meteorolog.



Omiljenoj meteorologinji na novom poslu čestitao je i voditelj ‘Stanja nacije’ – Zoran Šprajc.

 

”Poznata meteorologinja Ana Bago Tomac pridružila se uhodanom timu RTL-a. Ana, dobro došla!”, napisao je poznati voditelj i urednik ispod objave.

Podsjetimo, ovo nije prvi slučaj prelaska novinara s Nove TV na konkurentsku televiziju. Dugogodišnji reporter Nove TV, Andrija Jarak, prije dvije godine također je napravio transfer na RTL televiziju i šokirao mnogobrojne gledatelje.

Opis fotografije nije dostupan.
Foto: Facebook

“Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove“, kazao je tada Jarak.

 

Komentari