Sapunica se nastavlja: Odvjetnici Gorana Ivaniševića prozvali sadašnjeg partnera Tatjane Dragović

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Umirovljeni tenisač Goran Ivanišević oglasio se preko svojih odvjetnika Nikole Mandića i Ivana Stanića nakon što se saznalo da je tužio bivšu suprugu Tatjanu Dragović i kćer Amber Mariju.

“Prije svega, kao pravni zastupnici Gorana Ivaniševića, mišljenja smo kako su ovakvi, potpuno promašeni, neistiniti i zluradi novinski članci, pokušaj pritiska na sud i nadležna tijela te ometaju zakonito i objektivno sagledavanje činjenica. Tim više, postupci koji se izravno odnose i kojima su izravno obuhvaćena i zajednička djeca, posebno su osjetljivi za rad i iziskuju dodatnu profesionalnost i pažnju svih koji u takvim postupcima sudjelujemo, dakle, prije svega samih stranaka i nas pravnih zastupnika”, navode odvjetnici u priopćenju.

Dodaju kako je iznesen niz neistina i podataka čiju tajnost zakon propisuje.

“Iako će imati svoj epilog u demantijima i postupku naknade štete, već je počinilo štetu, prije svega zajedničkoj djeci, a posljedično i trenutnim obiteljima Tatjane Dragović i Gorana lvaniševića. Goran Ivanišević, nekada kao vrhunski igrač, a danas kao trener jednog od najvećih tenisača u povijesti tog sporta, predano i profesionalno radi, kako bi osigurao danas, kao i nekad, što bezbrižniji i perspektivniji život, prije svega, svojoj obitelji. Obzirom su Tatjana Dragović i njezin trenutni odabranik Vlaho Arbulić vrlo često u medijima, gotovo uvijek vezano uz uživanje i potrošnju, a gotovo neprimjetno uz skromnost i rad, ne mislimo posebno komentirati managerske sposobnosti i aktivnosti Tatjane Dragović u teniskom razvoju Gorana Ivaniševića, a koje se navode, jer je javnost sama mogla steći dovoljno spoznaja o tome do sada”, kazali su.



Nives uživala na koncertu
U utorak navečer američki reper 50 Cent napunio je zagrebačku Arenu, a među publikom koja ga je došla gledati bila je i Nives Ivanišević koja je na koncertu pozirala sa svojim curama. Nakon medijske drame, Nives se opustila uz glazbu i dio atmosfere podijelila na Instagramu.

Goran svoj privatni život inače ne voli isticati u javnosti, ali situacija koja se proširila domaćim medijima potaknula ga je da iznese i svoju stranu na društvenim mrežama.

 

Komentari