Saša Lozar poziva na glasanje, gledatelji uzvraćaju: ‘Ne znam da li si se čuo ali katastrofa si brate’

Foto: Ivana Nobilo / CROPIX

Nakon što je snimka kako Saša Lozar falša na prvoj polufinalnoj večeri Dore 2024 godine postala viralna, uoči nedjeljne finalne večeri oglasio se i sam pjevač. Snimke njegovog pjevanja šire se internetom brzinom munje, a sudeći po šali na kraju svoje nove izjave, čini se kako je Lozar toga itekako svjestan.

U kratkom videu koji je objavio na svojoj Facebook stranici, Lozar se zahvalio fanovima što su poslali njegovu pjesmu Ne plačem zbog nje u finale i pozvao gledatelje da glasaju za njega u finalu, prenosi Dnevno.hr.

“Ljudi, ajmo danas jače nego inače. Hvala vam još jednom što ste pjesmu “Ne plačem zbog nje”, poslali u finale Dore 2024. Nadam se da ćemo i večeras pjevat zajedn, a na kraju krajeva, možete vi i mačku staviti ispred televizora, dat joj mobitel, bude i ona glasala. Fala vam još jednom”, rekao je Lozar.



Koji sat ranije objavio je kako zahvaljuje svima koji su izdvojili koju kunu to jest Euro cent za njega.

“Vi ste zaslužni što večeras pod rednim brojem 7 nastupam u finalu Dore 2024! Nadam se da ćemo zajedno pjevati 😺. Hvala Vam na ogromnoj podršci, hvala na tome što ste u ova luda vremena izdvojili koju kunu to jest Euro cent za mene 🙃 i na svakom glasu koji mi uputite nakon što se u emisiji otvore linije za glasanje. NE PLAČEM ZBOG NJE”, napisao je Lozar.

sportas_grada_zagreba11-151223.jpg
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Reakcije pratitelja na njegove objave nisu izostale

“Greška u pjevanju OK, dogodi se i najboljima. Nego, šok kakav ‘smisao za humor’, računam Saša je među pristojnijima na estradi. Ego, amerikanizacija fora, želja za slavom pod svaku cijenu … šta se desilo? Možda neka isprika?”, zapitao se jedan pratitelj, ali ubrzo mu je stigao i odgovor.

“Ispričao se on odmah! A da li se Severina ispričala koja je kolegama koji su joj podrška ispričala sto im je dijelila ‘muda’?”, napisala je pratiteljica.

“Jače od onoga u četvrtak nemreš da ga je*eš,ili možeš?”, pitao je jedan.

 

Saša Lozar uvrijedio Severinu, sad mu je žao pa se javno ispričava: ‘Postoje momenti kada se pretjera’

“Ne znam da li si se čuo ali katastrofa si brate”, glasi jedan komentar. Jedan pratitelj je dodao kako mu je Lozar tu večer “preplašio mačku”, aludiraju na pjevačevu šalu da i mačke mogu glasati.

Večeras veliko finale

Večeras nas očekuje veliko finale izbora hrvatskog predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije, Dora 2024. Društvene mreže užarile su se ranim jutrom, a mnogi najviše komentiraju hoće li i večeras gledateljima biti ‘serviran’ loš zvuk, posebno onaj kakvog smo imali prilike doživjeti u prvoj polufinalnoj večeri.

Osim toga, prati se domaća kladionica. Ove godine najveći favorit Dore je Baby Lasagna, glazbenik iz Umaga s industry techno rock pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’. Rocker je ušao u izbor kao prva rezerva (Zsa Zsa je odustala).

Po trenutnom poretku na domaćoj kladionici, prvi nakon Baby Lasagne su bend Let 3, slijede Eugen, Vatra, Damir Kedžo i Natalie Balmix. Na samom dnu liste našao se Saša Lozar, a iznad njega su redom Lara Demarin, Boris Štok, Mario Battiffiaca i Robert Ferlin, Pavel, Vinko Čemeraš, Stefany, Lana Mandarić, Alen Đuras, Marcela i prvih šest favorita.

Komentari