Seve koncert otvorila govorom: ‘Četiri dana nisam ustala iz kreveta, neću šutjeti’

Foto: Instagram

Zašto bih odmah počela pjevati, mogu malo i govoriti, započela je Severina Vučković (51) na otvorenju skijaške sezone na Jahorini. Svoj koncert je otvorila govorom.

“Oni su mislili da ja neću doći da ću ja otkazati. Moja obveza i dužnost je bila pojaviti se ovdje. Nisam ustala iz kreveta četiri dana, a onda sam se ustala i morala obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Prije svega želim se zahvaliti malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage, kako je predsjednik Vrhovnog suda rekao, velikoj i moćnoj, da ovih dana smognem snage da ustanem iz kreveta svako jutro i svima vama, koji me zasipate neizmjernom ljubavi, osobno zahvaliti”, rekla je pjevačica, pišu 24 sata.

“Ne smijem biti nepoštena i želim zahvaliti svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, a i svakom malom i nemoćnom muškarčiću”, dodala je i otkrila kako joj je inbox pun poruka od ljudi, posebice žena, koje dijele svoja slična iskustva.



“Šutjela sam, ali neću stati!”, poručila je Severina na kraju govora.

Foto: Instagram

Odgovorila Milanoviću

Pjevačica je u petak odgovorila i hrvatskom predsjedniku

“Poštovani Predsjedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu. I da je to poigravanje sustava s jednim djetetom više od desetljeća – bešćutno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom”, oglasila se pjevačica.

Zagrebačka knjižara zgrozila statusom o Severini, žestoko je izvrijeđala: “Ovo je dno dna”

Zahvalila mu je na brizi te dodala kako dijete još nema sijedih te da nije poludjelo. “Kažu, pravda uvijek pobijedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobijedila na početku”, napisala je na Facebooku.

Komentari